In januari 2019 start nieuwe opleiding. Solliciteren vanaf nu mogelijk.
Gepubliceerd op:31-07-2018

De vernieuwde 2-jarige profielopleiding forensische geneeskunde met o.a. stages in een huisartspraktijk en bij een spoedeisende hulp start in januari 2019. Inschrijven is mogelijk vanaf 1 augustus tot 1 september 2018. Attendeer vooral geïnteresseerden op deze mogelijkheid!

Start nieuwe opleiding januari 2019

In juni 2018 kwam het bericht dat de financiering geregeld is en zodoende de nieuwe tijdelijke 2-jarige opleiding in januari 2019 van start kon gaan. In de geheel vernieuwde profielopleiding forensische geneeskunde zijn o.a. stages bij een huisartsenpraktijk en spoedeisende hulp voorzien. De opleiding zal worden georganiseerd door de NSPOH. De SBOH zal zorgdragen voor het landelijk werkgeverschap voor de aios-groep. De lokale GGD’en en andere organisaties die forensische geneeskunde aanbieden, zullen de praktijkopleiding gaan verzorgen. Er vindt momenteel overleg plaats met deze (toekomstige) werkgevers, over de rol en opleiding van de praktijkopleiders.

De ambitie is om de 2-jarige profielopleiding de komende jaren geleidelijk uit te bouwen naar een 4-jarige specialistische opleiding forensische geneeskunde.

  • Inschrijven voor nieuwe opleiding mogelijk vanaf 1 augustus tot 1 september 2018

Van 1 augustus tot 1 september 2018 is inschrijven voor de nieuwe profielopleiding forensische geneeskunde mogelijk, via www.artsmg.nl. Deze opleiding zal starten op 1 januari 2019.

Meer informatie over de opleiding en de sollicitatie vindt u op de pagina Opleiding https://www.forgen.nl/opleiding . Daar treft u ook de advertentie aan die in diverse bladen wordt geplaatst.