Nascholing en herregistratie


Door het volgen van nascholing houden forensisch artsen hun kennis en vaardigheden op peil. Het volgen van nascholing en deelname aan andere deskundigheidsbevorderende activiteiten is niet vrijblijvend. Het is onderdeel van de voorwaarden om in aanmerking te kunnen komen voor een herregistratie als forensisch arts.

Alle eisen rondom een herregistratie als forensisch arts zullen hier binnenkort volgen. Zodra meer bekend is informeren wij u. Tot die tijd verwijzen wij u voor te gebruiken formats naar: EIF - Deel 2 - KBSG


Meer informatie over digitale (her)registratie in het KNMG-register (MijnRGS) vindt u hier.

Meer informatie over de (1 april 2017 ingevoerde) zelfaccreditatie van ODB via GAIA en lijstverbindingen tussen KAMG, NVAB en NVVG voor geaccrediteerde nascholing vindt u hier.

Voor FMG-leden bestaat de mogelijkheid om individueel achteraf accreditatie aan te vragen voor reeds gevolgde scholing. Meer informatie daarover vindt u hier.


Meer informatie over Kwaliteitsvisitatie of EIF leest u op de website van de KAMG of in de folder 'Hoe doe ik EIF?'.

Afbeeldingsresultaat voor scholing


Symposia FMG

Het FMG organiseert twee keer per jaar een symposium over forensische geneeskunde en aanverwante onderwerpen. Deze symposia zijn AbSg geaccrediteerd.


E-learning

  • Mednet e-learning biedt meer algemene nascholing aan, vaak over een huisartsgeneeskundig onderwerp. Deelname is meestal kosteloos. Klik hier voor meer informatie of deelname.


Overig

Het overige aanbod aan geaccrediteerde nascholing voor forensisch artsen vindt u hier.


GAIA

U kunt hier uw persoonlijke nascholingsdossier raadplegen.