Inloggen
Als FMG-lid kunt u inloggen op het besloten gedeelte van deze website, waar u bij MIJN FMG onder andere de volgende stukken kunt vinden:
  • notulen van de algemene ledenvergadering (ALV) en de vergaderstukken voor de eerstkomende ALV
  • jaarverslagen en financiĆ«le stukken van het FMG
  • nieuwsarchief met de verschenen nieuwsbrieven
  • overige documenten die niet openbaar zijn

Inlog-account

Voor nieuwe leden wordt automatisch een inlog-account aangemaakt. U krijgt dan een e-mail met daarin instructies over hoe het persoonlijk inlog-account geactiveerd kan worden.

Wanneer u geen instructies kreeg, of wanneer u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u zelf eenvoudig een (nieuw) wachtwoord instellen via de optie wachtwoord vergeten (zie rechtsonder). Voert u daar het e-mailadres in waarop u altijd de berichten van het FMG-secretariaat ontvangt.

Privacy

Het besloten gedeelte van deze website is alleen toegankelijk voor FMG-leden. Uw accountgegevens (voorletter(s), achternaam, e-mailadres, lidnummer) zijn niet zichtbaar voor andere leden en worden niet gedeeld met derden.

Wanneer u als FMG-lid geen inlog-account wenst voor deze website, of uw inlog-account wenst te verwijderen, kunt u dat kenbaar maken via het contactformulier op deze website.

Digitale ledenadministratie

Naast het inloggen op deze website, kunt u als FMG-lid ook inloggen in het systeem van de ledenadministratie (e-captain). Daar kunt u uw eigen persoonsgegevens zoals die bij de ledenadministratie bekend zijn, eenvoudig inzien en beheren. Alle leden krijgen daarvoor automatisch een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd. Wanneer u geen inloggegevens kreeg voor e-captain, kunt u dat kenbaar maken via het contactformulier op deze website.INLOGGEN FMG-WEBSITE: