NIEUW: aanmelden voor nieuwsalerts FMG-site
Gepubliceerd op:31-10-2016

De nieuwe website van het FMG is nu een aantal maanden in de lucht. Op deze site worden ook regelmatig nieuwsberichten geplaatst. Nieuws van het FMG, het bestuur, maar ook ander nieuws dat relevant of interessant is voor forensisch artsen en -professionals.

Aanmelden voor nieuwsalert

Omdat het bestuur u graag op de hoogte houdt van relevant nieuws en omdat wij begrijpen dat u de website wellicht niet dagelijks bezoekt, is het vanaf heden mogelijk om zogenaamde nieuwsalerts voor de FMG-website te ontvangen. U kunt zich daarvoor inschrijven op de startpagina van de website.

Na inschrijving ontvangt u steeds een e-mail op het moment dat er op de website een nieuwsbericht wordt geplaatst. In deze e-mail de titel van het nieuws, met een link naar het complete nieuwsbericht op de site. De ervaring leert dat er een aantal keer per maand nieuwsberichten zijn en u ontvangt nooit meer dan één nieuwsalert per dag. Uiteraard kunt u zich altijd weer uitschrijven (via een link in de nieuwsalert), wanneer u geen behoefte meer heeft aan deze alerts.

Geen nieuwsbrieven ‘oude stijl’ meer

Met deze mogelijkheid worden de nieuwsbrieven ‘oude stijl’ met geclusterd nieuws feitelijk overbodig. Deze zullen dan ook niet meer worden uitgebracht. Alle eerder verschenen nieuwsbrieven zullen t.z.t. op het besloten deel van de website worden geplaatst.

Uw nieuwstips zijn welkom!

Wanneer u zelf relevante nieuwstips heeft, zijn wij daar zeer geïnteresseerd in! U kunt deze doorgeven via de contactpagina op de website.