Lancering promotiecampagne 'forensische geneeskunde, buitengewoon boeiend'
Gepubliceerd op:21-07-2022

Om ons mooie vak te promoten, is de GGD-GHOR in samenwerking met het FMG een promotiecampagne gestart.

De promotie campagne ‘Forensische geneeskunde, buitengewoon boeiend’ is gelanceerd. De campagne richt zich op de persoon van forensisch arts en heeft een campagnebeeld waar drie forensisch artsen centraal staan in een ‘casual’ uitstraling, gecombineerd met een beeld van hen in het kenmerkende witte pak met ieder een kenmerkende achtergrond. Sterke eigenschappen die voor de uitoefening van het vak belangrijk zijn worden gecombineerd met de vraag: Forensisch arts, ook echt iets voor jou?

Drie forensisch artsen hebben hun medewerking verleend aan deze campagne: Chun Sing Chiu, Lorena Grondhuis en Marie-Josée Hondius. Ook zien we Ricardo Scholten in een video.

De campagne behelst een website: www.kiesvoorforensischegeneeskunde.nl, een advertentie van Marie-Josée in een speciale editie van Medisch Contact, een flyer en banieren met Lorena en Chun, en een video ‘Een dag mee met Ricardo, forensisch arts’.

Ook tijdens de KNMG-carrièrebeurs van zaterdag 18 juni as. werd aandacht gevraagd voor de forensische geneeskunde. Zo zijn er workshops gegeven over een dag in het leven van een forensisch arts en was er een stand van het FMG (vormgegeven als plaats delict) met forensisch artsen die vragen van beursbezoekers konden beantwoorden